Bliv konsulent

Har du erfaring inden for test af software, så kontakt os. Vi leder efter dygtige specialister, der gerne vil i spil til de opgaver vi får ind. Vi vil også gerne i kontakt med dig, hvis du er udvikler, arkitekt eller andet inden for softwareudvikling. Men krav, test og kvalitetssikring er vores kerneområde.

BMW Z4

Torben i vores firmabil, som vi ønsker at vise "kant" og fremdrift med.

 

 

Det er helt uforpligtende, kontakt os også selvom du måske ikke er på udkig efter opgaver lige nu, men bare gerne vil forstå hvordan vi arbejder. Måske er du lige nu fastansat, ledig, eller allerede erfaren konsulent?

 

Det spiller ingen rolle, bare du brænder for at være konsulent. Måske kan vi finde den helt rigtige opgave til dig.

 

Det er så vigtigt at arbejde med noget man brænder for, ikke?

Software-Pro er i kontakt med mange danske virksomheder der udvikler software. Vi har også et tæt samarbejde med andre konsulenthuse der leverer IT specialister. Det betyder at vi hele tiden får spændende opgaver ind. Og de opgaver skal besættes med den rette profil. Vil du også gerne kontaktes, når der er noget der passer til din profil - så kontakt os.

 

Når vi får en opgave ind, sætter vi os grundigt ind i opgaven. Hvad er det helt præcist som kunden efterspørger i forhold til faglige og personlige egenskaber? Vi har styr på hvornår opgaven starter, varighed, hvor i landet den skal udføres, og kundens budget. Derefter matcher vi opgaven med de specialister vi har kontakt til, og tager en grundig dialog. Og hvis specialisten ønsker at komme i spil til opgaven, så tager vi næste skridt. Nemlig at få dine evner solgt ind hos kunden ved en samtale.

 

Vi bemander primært med konsulenter i disse roller:

 

 • testere
 • testledere
  • testmanager
  • testkoordinator
 • testspecialister, bl.a. indenfor
  • testautomatisering
  • performancetest
  • brugervenlighed
 • QA konsulenter
 • releasemanager
 • analytikere

 

Udover at bemande kundeprojekter i forhold til fuldtids udførende opgaver, leverer Software-Pro også rådgivning, eksempelvis omkring teststrategi, udviklingsmetode, forankring i øvrig forretning. Dette betyder at vi kan rådgive om alt det der ligger rundt om test. Men det betyder også, at du kan få opgaver af den karakter, hvis du har erfaringen og lysten.

Som konsulent arbejder du på en konkret opgave hos en kunde. Når kunder tager eksterne konsulenter ind, er det ofte fordi kunden ikke selv har de kompetencer der efterspørges. Der kan også være tale om, at kunden har brug for ekstra arbejdskraft, men i en kortere periode i forbindelse med særlige projekter. Opgaverne kan vare fra få uger og helt op til 1 år eller længere – dog oftest 3-6 måneder.

rib 800px

Konsulent Brian Madsen i RIB båd på Limfjorden.
Software-Pro Sommerevent 2012.

 

 

Vi laver alt salgsarbejdet med at få dig bragt i spil til en opgave, og hvis vi får opgaven, løser du den. Naturligvis med stor støtte og opbakning fra Software-Pro. Vi betaler dig for dit arbejde og sender en regning til kunden.

 

De fleste konsulenter er freelancere - det vil sige at de er deres egen arbejdsgiver og er momsregistreret med eget firma. Men vi kan også tilbyde dig projektansættelse hos os i forbindelse med en opgave, hvis du ikke har eget firma eller ønsker at oprette et. Vi finder sammen den bedste løsning for dig.

 

Som konsulent er du ekstern arbejdskraft. Det stiller krav i forhold til at engagere sig 100%, levere varen og vise at du kan løse kundens opgaver. Og når du gør det godt på opgaven, har du en god chance for at kontrakten forlænges. Samtidigt vil du øge din markedsværdi i forhold til kommende projekter.

 

At arbejde som konsulent, betyder også at du har en unik mulighed for at udvikle både din faglighed og dit netværk meget hurtigt. Man vil møde forskellige faglige udfordringer - og mennesker - fra opgave til opgave.

Vi har et stort netværk og får løbende opgaver ind. Det betyder, at vi kan servere nogle muligheder for dig, som du måske ellers ikke ville have fået. Og du vælger naturligvis hver gang selv om du er interesseret i opgaven eller ej.

Urban Ranger Camp

En modig Software-Pro konsulent tester sig selv med rapelling fra 30m.
Fra vores Vinterevent 2015, B&W hallerne, Refshaleøen.
(Fotograf: Martin Søgaard)

 

 

Vi har en indstilling til, at vi skal gøre det nemt at være konsulent. Og vi har en stor erfaring, særligt inden for test. Derfor tager vi godt hånd om dig undervejs, både i forhold til de praktiske ting, men særligt også hvis du har brug for sparring undervejs. Vores store erfaring inden for krav, test og kvalitetssikring gør, at vi kan hjælpe dig ved faglige problemstillinger her og nu, og samlet set øge kvaliteten af leverancen til kunden.

 

Som konsulent hos Software-Pro får du også adgang til faglige netværk, der ellers ofte koster et årligt gebyr at deltage i - se listen over netværk som vi er med i.

 

Vi har konsulenter der ønsker at blive udbudt udelukkende igennem Software-Pro, mens andre også udbydes igennem andre konsulenthuse. Det er helt dit eget valg.

 

Det er vigtigt for os at kende vores konsulenter godt og at vi kan tale om andet end arbejde. Derfor arrangerer vi jævnligt sociale aktiviteter for de konsulenter, der er på opgave. Senest har vi testet os selv i højderne - klik på billedet for at læse mere.

Stine Laforce her i flere år været tilknyttet Software-Pro. Hun har især løst opgaver inden for rådgivning omkring effektivitet og modenhed samt opbygning af testafdelinger og processer.

 

sla natur

Konsulent Stine Laforce

 

- Som konsulent hos Software-Pro har jeg fået nogle spændende QA-rådgivningsopgaver. Hos Software-Pro er man rigtig god til at afklare opgaven på forhånd, så jeg kan være bedst muligt forberedt til mødet med kunden, udtaler Stine.

 

Hun supplerer: - Hos Software-Pro har jeg altid en hurtig og nem adgang til professionel sparring fra 'hovedkontoret' om faglige og personlige udfordringer på en given opgave.

 

 

 

simon tjell

Konsulent Simon Tjell

 

 

 

Simon Tjell har i foråret 2015 arbejdet på en spændende opgave med Microsoft Dynamics CRM som omdrejningspunkt. Simon beskriver sin erfaring med Software-Pro således:

 

- Som nyudsprungen freelancekonsulent har det været trygt at have erfarne kræfter i ryggen hos Software-Pro. De har været en god sparringspartner og har været meget opmærksomme på at holde kontakten kørende, mens jeg har været placeret hos kunden.

 

 

Vi vil gerne kende til dig og dine kompetencer, så vi kan bringe dem i spil. Kontakt os nu - ring eller send en e-mail. Så finder vi i fælleskab ud af hvilke opgaver du brænder for, og hvilke rammer der er vigtige for dig.

 

morten 2 100Kontakt Morten de Melo Lyng på +45 31 78 00 00
eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Du kan også følge os på LinkedIn og tilmelde dig vores nyhedsbrev.