DSTB Konference 2015

Reflektioner fra årets DSTB Konference

 

Sammen med Wirtek deltog Software-Pro som udstiller på DSTB-Konferencen i år for at få ny inspiration om hvordan softwarekvaliteten kan forbedres igennem forskellige workshops og præsentationer, samt naturligvis også for at udbygge vores netværk og udveksle erfaringer.

 

 

 

DSTB – The Danish Software Testing Board er en nonprofitorganisation som støtter ISTQB certificeringen ved at fremme den i Danmark og internationalt.

 

Foreningens formål er at forbedre professionalismen i softwaretestning, at oprette et vidensnetværk og at igangsætte spredningen af kendskab inden for test.

 

Årets DSTB-Konference, som fandt sted i København, bød på 2 halvdags workshops dagen før den egentlige konference, med flere end 20 præsentationer og 15+ foredragsholdere.

 

Konferencen var fyldt med spændende foredragsholdere, fra Damian Synadinos til Gojko Adzic, Hans Jørgen Nielsen og flere andre som talte om "The Hidden Requirements: Exploring Emotions with Placebos", "Tips for Introvert and Extrovert Testers" og "Powering DevOps with Polluted Test Data".

 

Vi vil gerne ønske Andreas Sundebo fra Lemvig-Müllerfor tillykke med at have vundet et Experience gavekort i vores konkurrence.

 

Vi glæder os til at vedligeholde og udbygge kontakten med alle de fagfolk vi mødte på Danish Software Testing Board (DSTB) Konferencen i år.