Stine Laforce her i flere år været tilknyttet Software-Pro. Hun har især løst opgaver inden for rådgivning omkring effektivitet og modenhed samt opbygning af testafdelinger og processer.

 

sla natur

Konsulent Stine Laforce

 

- Som konsulent hos Software-Pro har jeg fået nogle spændende QA-rådgivningsopgaver. Hos Software-Pro er man rigtig god til at afklare opgaven på forhånd, så jeg kan være bedst muligt forberedt til mødet med kunden, udtaler Stine.

 

Hun supplerer: - Hos Software-Pro har jeg altid en hurtig og nem adgang til professionel sparring fra 'hovedkontoret' om faglige og personlige udfordringer på en given opgave.

 

 

 

simon tjell

Konsulent Simon Tjell

 

 

 

Simon Tjell har i foråret 2015 arbejdet på en spændende opgave med Microsoft Dynamics CRM som omdrejningspunkt. Simon beskriver sin erfaring med Software-Pro således:

 

- Som nyudsprungen freelancekonsulent har det været trygt at have erfarne kræfter i ryggen hos Software-Pro. De har været en god sparringspartner og har været meget opmærksomme på at holde kontakten kørende, mens jeg har været placeret hos kunden.