Vi har et stort netværk og får løbende opgaver ind. Det betyder, at vi kan servere nogle muligheder for dig, som du måske ellers ikke ville have fået. Og du vælger naturligvis hver gang selv om du er interesseret i opgaven eller ej.

Urban Ranger Camp

En modig Software-Pro konsulent tester sig selv med rapelling fra 30m.
Fra vores Vinterevent 2015, B&W hallerne, Refshaleøen.
(Fotograf: Martin Søgaard)

 

 

Vi har en indstilling til, at vi skal gøre det nemt at være konsulent. Og vi har en stor erfaring, særligt inden for test. Derfor tager vi godt hånd om dig undervejs, både i forhold til de praktiske ting, men særligt også hvis du har brug for sparring undervejs. Vores store erfaring inden for krav, test og kvalitetssikring gør, at vi kan hjælpe dig ved faglige problemstillinger her og nu, og samlet set øge kvaliteten af leverancen til kunden.

 

Som konsulent hos Software-Pro får du også adgang til faglige netværk, der ellers ofte koster et årligt gebyr at deltage i - se listen over netværk som vi er med i.

 

Vi har konsulenter der ønsker at blive udbudt udelukkende igennem Software-Pro, mens andre også udbydes igennem andre konsulenthuse. Det er helt dit eget valg.

 

Det er vigtigt for os at kende vores konsulenter godt og at vi kan tale om andet end arbejde. Derfor arrangerer vi jævnligt sociale aktiviteter for de konsulenter, der er på opgave. Senest har vi testet os selv i højderne - klik på billedet for at læse mere.