Som konsulent arbejder du på en konkret opgave hos en kunde. Når kunder tager eksterne konsulenter ind, er det ofte fordi kunden ikke selv har de kompetencer der efterspørges. Der kan også være tale om, at kunden har brug for ekstra arbejdskraft, men i en kortere periode i forbindelse med særlige projekter. Opgaverne kan vare fra få uger og helt op til 1 år eller længere – dog oftest 3-6 måneder.

rib 800px

Konsulent Brian Madsen i RIB båd på Limfjorden.
Software-Pro Sommerevent 2012.

 

 

Vi laver alt salgsarbejdet med at få dig bragt i spil til en opgave, og hvis vi får opgaven, løser du den. Naturligvis med stor støtte og opbakning fra Software-Pro. Vi betaler dig for dit arbejde og sender en regning til kunden.

 

De fleste konsulenter er freelancere - det vil sige at de er deres egen arbejdsgiver og er momsregistreret med eget firma. Men vi kan også tilbyde dig projektansættelse hos os i forbindelse med en opgave, hvis du ikke har eget firma eller ønsker at oprette et. Vi finder sammen den bedste løsning for dig.

 

Som konsulent er du ekstern arbejdskraft. Det stiller krav i forhold til at engagere sig 100%, levere varen og vise at du kan løse kundens opgaver. Og når du gør det godt på opgaven, har du en god chance for at kontrakten forlænges. Samtidigt vil du øge din markedsværdi i forhold til kommende projekter.

 

At arbejde som konsulent, betyder også at du har en unik mulighed for at udvikle både din faglighed og dit netværk meget hurtigt. Man vil møde forskellige faglige udfordringer - og mennesker - fra opgave til opgave.