Kunder

Vi viser her et bredt udvalg af vore kunder. Ud over de viste, har vi løst opgaver hos store danske koncerner som underleverandør til andre konsulenthuse

aller2Aller Media A/S er førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden med et ugentligt oplag på små tre mio. blade. Aller-Media er et moderne innovativt mediehus, der sideløbende med udvikling af kerneforretningen (printmedier) udvikler sine produkter og brands tilpasset nye medieplatforme (internettet og mobilen).

Med mere end 4,7 millioner kunder sikrer ATP Livslang Pension, at stort set alle voksne danskere får et supplement til folkepensionen. ATP har ca. 2200 medarbejdere, heraf 50 i testafdelingerne. 

baesystemsBAE Systems Detica (Applied Intelligence) leverer efterretningsløsninger vedr. informationer, til regeringer og virksomheder. De hjælper med at indsamle, udnytte og håndtere data for at levere kritiske virksomhedsydelser.

BAE Systems Detica er en del af BAE Systems, der er et globalt forsvars- og sikkerhedsfirma med ca. 100 tusinde ansatte.

cci logo 100x80

CCI Europe er en af verdens største leverandører af løsninger til aviser og magasiner. Software-Pro A/S leverer rådgivning til CCI Europes QA division.

cgiCGI Danmark A/S - det tidligere Logica - er en international it-servicevirksomhed med 72.000 medarbejdere i 40 lande, som leverer rådgivning, systemintegration og outsourcing til kunder over hele verden, heriblandt mange af Europas største virksomheder.

Conscensia hjælper med outsourcing af udviklings- og IT-centre. Dansk udviklet base i L'viv gør at der kan håndteres komplette, dynamiske og avancerede outsourcing opgaver.

dansksupermarkedDansk Supermarked er Danmarks største detailkoncern med omkring 43.000 medarbejdere, mere end 1300 butikker i Danmark, Sverige, Tyskland og Polen og en årsomsætning på over 66 milliarder kroner fordelt på kæderne føtex, Bilka, Netto og Salling. 

Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger er hovedorganisation for 5.175 lokale foreninger og klubber, der tæller 1,5 millioner idrætsudøvere. DGI havde i 2008 en omsætning på 264 millioner kroner.

diDI - Dansk Industri er både en bredt funderet erhvervs­organisation og en arbejdsgiverorganisation. DI deltager i overenskomstforhandlingerne og er med til at sætte og påvirke den politiske dagsorden. Det er altid DI's fornemmeste opgave at være med til at skabe de bedste rammer for dansk erhvervsliv.

DIT er danmarks største fællesskab for IT-professionelle, der tæller 5600 medlemmer.

 

DSB transporterer årligt 168 millioner passagerer og står for ca. 80% af passager-togtrafikken i Danmark. DSB Gruppen har en omsætning på 9.5 millarder kroner og 9200 ansatte.

e-kompletE-Komplet er IT-leverandør til byggebranchen. Siden 2010 har de arbejdet målrettet på at udvikle et nyt web-baseret IT-system til byggebranchen. Det er sket med hjælp fra fagfolk fra branchen, så det ikke bliver en gængs hyldevare.

energinet.dk logo 100px

Energinet.dk er ejet af Klima-, Energi- og Bygningsministeriet, og er sat i verden for at løse en række opgaver på samfundets vegne. Forbrugerne betaler til aktiviteterne via el- og gasregningen.

saxotechIT-virksomheden Tolerance A/S blev etableret i 1956 og overtaget af sydtyske Hella Gutmann Holding i 2006. Pr. 1. november 2014 skiftede firmaet navn fra Tolerance A/S til Hella Gutmann Solutions A/S. Firmaets primære opgave er at udvikle og sælge værkstedsløsninger, som hjælper moderne autoværksteder til en mere effektiv hverdag.

Internationalt kvalitets- og produktivitetscenter - leverandør af konferencer og events.

KMD hører til blandt de største it-virksomheder i Danmark. KMD udvikler og leverer it-løsninger til kommune-, stats- og erhvervsmarkedet i Danmark. KMD har en årlig omsætning på 4 mia. kroner og 3.400 ansatte. KMD er ejet af Advent International og Sampension.

Koblo er køb og salg af musik i åbne multitrack lydfiler. Koblo ønsker alle skal få succes som musiker. Visionen er at levere den bedste musik-, redigerings- og optagesoftware, der kan skabes.

max-manus-as 100wMax Manus er Skandinaviens førende udbyder af kvalitetsløsninger inden for talegenkendelse og diktering målrettet sundhedssektoren. Virksomheden udvikler skræddersyede talegenkendelses- og digitaldikteringsløsninger til sygehuse, privat- og specialpraktiserende læger i Norge, Sverige og Danmark.

Udvikler af kvalitetsløsninger på nettet til prominente offentlige og private kunder. Netmester har godt 30 ansatte.

ne-logo-68x68Nordjysk Elhandel A/S er et stort skandinavisk energiselskab, der handler med elektricitet, gas og CO2-kvoter på det skandinaviske og europæiske marked. Nordjysk Elhandel A/S har 170 ansatte og havde i 2008 en omsætning på 450 millioner Euro.

Nykredit er en af Danmarks førende finanskoncerner med bank og realkredit som de to bærende elementer. Derudover har Nykredit aktiviteter inden for forsikring, pension og ejendomsmæglervirksomhed.

PenSam er en finansiel koncern som driver pensionsselskab, bank og forsikring for blandt andet sygehjælpere, plejere og tekniske faggrupper.

phaseonewhitePhase One er ledende indenfor udvikling af kameraer og løsninger til professionelle fotografer og avancerede amatører.

region-nordjylland-logo 100wRegionens hovedopgave er det nordjyske sundhedsvæsen. Regionen har desuden et overordnet ansvar for den regionale udvikling og tager sig også af specialiserede opgaver på det sociale område og i forhold til handicappede børn og voksne.

rtxRTX er underleverandør af avancerede trådløse løsninger, med fokus på udvikling og produktion. Firmaet blev etableret i 1993 og har ca. 160 medarbejdere.

sanistaal logoSanistål er grossist inden for VVS og VA, beslag, el-teknik, værktøj, maskiner, teknik, stål og metal. Der er 1.600 ansatte i Sanistål-koncernen. Ud over et landsdækkende butiksnet i Danmark er Sanistål også repræsenteret i Baltikum, Tyskland og Polen.

Saxo Bank er en global investeringsbank med speciale i online handel og investering på de internationale kapitalmarkeder. Saxo Bank har over 1000 medarbejdere som betjener kunder i op mod 180 lande. Koncernen havde i 2010 primære driftsindtægter på 3,3 mia DKK og et overskud efter skat på 644 mio DKK.

SAXOTECH laver løsninger, der anvendes af medievirksomheder til at planlægge, oprette, redigere, designe og publicere indhold samt skabe online kataloger og vise reklamer gennem flere kanaler.

se energi og klima logo w100px

SE blev skabt ved en fusion i april 2006 som et regionalt el-selskab. Siden har SE bevæget sig stadig mere ind i energi- og kommunikationsbranchen, senest med opkøbet af DONGs landbaserede vindmøller samt Stofa (Danmarks næststørste leverandør af kabel-tv og privat bredbånd). 

Udvikler af "Smart Home"-systemer, der sparer energi og tilbyder en intelligent kontrol over huset.

SKOV er førende på det internationale marked for klimastyring og produktionsovervågning til animalsk produktion. SKOV udvikler, producerer og markedsfører systemer og komponenter til ventilationsanlæg, staldluftrensning og produktionsstyring. SKOV har 220 ansatte.

tllogo_2011_cmyk_2d_kTL, Teknisk Landsforbund, er en fagforening og a-kasse for flere tekniske brancher, "specielt for kreative specialister". TL har 13 landsdækkende udvalg, bl.a. et for "IT og Elektronik". TL tilbyder medlemmerne kurser, herunder IT-kurser fra Software-Pro. 

dti-logo-small-68x68Teknologisk Institut udvikler, anvender og udbreder forsknings- og teknologibaseret viden til danske og internationale virksomheder.


Tunstall er en af verdens førende virksomheder indenfor udvikling og markedsføring af tryghedsløsninger for ældre og bevægelseshæmmede. Tunstall Healthcare A/S indgår i den engelske Tunstall Group, som blev grundlagt i England i 1957, og som i dag er repræsenteret i mere end 30 lande over hele verden.

visiolink logoVisiolink er markedsledende mht. digitale løsninger til den europæiske medie industri. Aviser og magasiner konverteres til en digital form til læserne. Der er fokus på nettets tekniske muligheder kombineret med læsernes behov.

Kernen i deres produkter er Apps til tablets og smartphones som gør det muligt at bladre og læse, f.eks. i Nordjyske.

Visiopharm leverer avanceret software til kvantitativ mikroskopi for biovidenskab. Software produkterne omfatter værktøjer til billedanalyse, stereologi, billedoptagelse, datastyring, virtuel slide styring, workflow integration og automatisering samt rapportering. Alt på én platform.