I 2014 har vi indtil videre fået seks nye projekter - de fire er hos nye kunder: RTX, Tolerance A/S og Phase One.

 

RTX er underleverandør af avancerede trådløse løsninger, med fokus på udvikling og produktion. Firmaet blev etableret i 1993 og har ca. 160 medarbejdere. Projekt: Rådgivningsforløb til målretning og bedre styring af testindsatsen.

 

IT-virksomheden Tolerance A/S blev etableret i 1956 og overtaget af sydtyske Hella Gutmann Holding i 2006. Firmaets primære opgave er at udvikle og sælge værkstedsløsninger, som hjælper moderne autoværksteder til en mere effektiv hverdag. Projekter: Udvikling af backend til et supportsystem. Rådgivning om Scrum- og testforløb.

 

Phase One er ledende indenfor udvikling af kameraer og løsninger til professionelle fotografer og avancerede amatører. Projekt: Udvikling af koncept og test bench til automatiseret test af software til billedbehandling. Produktet er cross-platform på Windows, Mac og Linux. Det opbyggede testmiljø skal der laves POC på og aflevering til ansat.

 

Projekt for KMD: Bemanding af agilt kundeprojekt med tester. Udføre test, lave test cases, defect management samt planlægge test.

 

Projekt for Netmester: Rådgivning vedr. implementering af produkt-forretning (Best Practice projekt) - fra kundespecifikke projekter til en konfigurérbar standardløsning.