Software-Pro-logo
 

Michael Aaen (tv) og Torben Hoelgaard

Adm. dir. Michael Aaen fra Wirtek (tv) og Software-Pro grundlægger Torben Hoelgaard på Software-Pro kontoret

Software-Pro er blevet købt af det danske softwarehus Wirtek

Købet giver Software-Pros kunder nye forretnings-muligheder og bringer Wirtek tættere på sine kunder på det danske marked.

Software-Pro har de seneste 10 år hjulpet et stort antal danske virksom­heder med test og kvalitets­sikring af deres produkter. Dette forretnings­område er også en af søjlerne i Wirteks portefølje af serviceydelser. Wirtek har et antal danske og internationale kunder, hvor kvalitetssikring af deres produkter og softwareløsninger helt eller delvist håndteres fra Wirteks to udviklings- og testcentre i Rumænien.

Wirtek stræber efter at forbedre kundeoplevelsen ved at skabe tætte relationer baseret på tillid og klar kommunikation i overensstemmelse med virksomhedens kerneværdier. Her i den digitale tidsalder er den fysiske nærhed værdsat mere end nogensinde. Gennem erhvervelsen af ​​Software-Pro kan Wirtek nu også bistå deres kunder på stedet og tilføje betydelig merværdi til samarbejdet.

"Vi ønsker at vokse sammen med vores kunder og tilpasse os deres behov, så dette opkøb er en vigtig strategisk beslutning for os. Nu har vi evnen til at arbejde endnu tættere på vores kunder ved at levere kvalitetssikring og testtjenester direkte på kundens arbejdsplads", siger Michael Aaen, Administrerende direktør for Wirtek A/S.

Tjenesterne fra Software-Pro er en udvidelse af Wirteks nuværende forretningsmodel og passer perfekt ind i Wirteks vækstplaner. Med dette nye stykke af puslespillet på plads har kunderne nu adgang til en skalerbar, fleksibel sourcingmodel, hvor de kan trække på stærke kompetencer både i Danmark og i Rumænien. Det faktum, at kunden ikke behøver at beskæftige sig med flere samarbejdspartnere for deres softwareudvikling eller testbehov, er en ekstra fordel ved en blandet sourcing model.

“Software-Pros stærke ekspertise inden for rådgivning og bistand omkring kvalitetssikring og test af vores kunders produkter har været nøglen til vores succes i de sidste 10 år. Som en del af Wirtek-koncernen ser jeg frem til at supplere vores nuværende serviceudbud med ’nearshore’ outsourcing-tjenester og dermed tilføre endnu mere værdi til vores kunderelationer”, siger Torben Hoelgaard, grundlægger af Software-Pro A/S.

Som en del af overtagelsen fortsætter Software-Pro som et uafhængigt selskab under Wirtek-koncernen, og Torben Hoelgaard vil fungere som forretningsudvikler hos Software-Pro.

Om Wirtek
Wirtek er et konsulent- og udviklingshus med indgående kendskab til outsourcing af softwareudvikling og produkttest. Vores nearshore udviklings- og testcentre i Rumænien leverer fleksible ydelser af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores kompetencer spænder bredt fra web-baserede løsninger og portaler til indlejrede systemer og mobile løsninger. Wirtek fokuserer på at opbygge langvarige kundepartnerskaber og en win-win situation ved at skabe merværdi for vores kunder.

Om Software-Pro
Software-Pro rådgiver, bemander og uddanner inden for test og kvalitetssikring. Vi er et dansk konsulenthus som hjælper kunderne med at teste og anvende resultaterne til at implementere forandringer, der fører til forbedret produktivitet, kvalitet og forudsigelighed. Vores kunder inkluderer ATP, DSB, Max Manus, Saxo Bank og en række andre store og mindre danske virksomheder.

Vil du have din softwareudvikling og -test under kontrol?
- ring til os på +45 31 78 00 00

 

Ny teknologi

Viden, Inspiration og holdninger

Af Morten de Melo Lyng, Software-Pro

Softwaretest er i sagens natur et fagligt område der udvikler sig med resten af det teknologiske domæne. Der sker hele tiden nyt inden for kendte områder, mens nyere områder samtidigt opstår og udvikler sig hurtigt.

Tænk bare på den hastighed som robotter, selvkørende biler, AI, machine learning, Internet-of-Things og meget andet flytter sig med i disse år. Det vil være rimeligt at sige at softwaretest flytter sig i både bredden og dybden også.

Så – hvordan holder man sin faglighed skarp midt i den udvikling?

Formaliseret uddannelse – for eksempel i form af certificeringer - er et must. Men der er også meget at hente ved samtidigt at holde sig orienteret omkring de mange blogs, fora og andre kilder der findes på nettet. Heldigvis er der mange dygtige testfolk, der bruger en del af deres tid på hele tiden at skubbe til fagligheden indenfor softwaretest ved at dele deres viden, tanker og holdninger.

Vi vil gerne opfordre alle testfolk til også at udforske nettet for at finde kilder til viden, inspiration og ikke mindst holdninger til softwaretest. Noget indhold kan være mere relevant end andet i forhold til dine opgaver og interesser, men mængden er stor og der er masser af faglighed at hente. Vi har samlet en række eksempler på både websteder og artikler. Så – herfra en opfordring til at bruge noget af din tid på at udvikle din faglighed, samt lidt at starte på. God læselyst!

Steder
  • James Bachs Blog – James betragtes (med Michael Bolton) som ophavsmand til Rapid Software Testing og har en ret markant og underholdende måde at skrive på.
  • Software Testing Help – et ret omfattende website med masser af tutorials og andre ressourcer
  • Stickyminds – et website der sponseres af Techwell. Skal især roses for en meget aktiv Q&A/forum-del. Smid et spørgsmål og få hjælp!
  • QA Mentor – endnu et ret omfattende website, der dækker mange aspekter af softwaretest.

Udvalgte artikler


Interesseret i at høre mere om livet som konsulent? Ring til os på +45 31 78 00 00


Software-Pro
Mølleskoven 30
DK-9260 Gistrup
+45 31 78 00 00
info@software-pro.dk
www.software-pro.dk

 

Referencer

Aller Media . ATP . Energinet.dk . Netmester . Nykredit . NEAS Energy . KMD . DSB . Max Manus . Sanistål . Saxotech . SE Energi & Klima . Saxo Bank . Tunstall . Visiolink


Software-Pro rådgiver, bemander og uddanner indenfor krav, test og kvalitetssikring