Torben Hoelgaard byder velkommen til Morten de Melo Lyng (th)

Torben Hoelgaard byder velkommen til Morten de Melo Lyng.
(Fotograf:  Martin Søgaard)

 

Vi oplever en stor efterspørgsel efter både rådgivning og bemanding, og det er positivt at mange virksomheder investerer yderligere i kvalitet.

Det er vigtigt for Software-Pro fortsat at kunne agere både hurtigt og professionelt på denne efterspørgsel. Vi har derfor ansat Morten de Melo Lyng i vores stab.

Morten skal sammen med Torben sikre, at vi til enhver tid har dygtige konsulenter, der er klar til at rykke ud til de mange projekter vi får ind. Derudover har Morten nu overtaget ansvaret for vores markedsføring.

 

”Jeg kender Torben fra vores begges tid i Saxotech A/S. Da jeg fik tilbuddet fra Torben om at komme til Software-Pro, var jeg ikke i tvivl. Software-Pro har en solid forretningsmodel og et stort potentiale for endnu mere vækst. Jeg glæder mig meget til at være med til at udvikle forretningen".

 

Torben supplerer, ”med Morten ombord, investerer Software-Pro i at skalere virksomheden, og vi ser frem til at 2015 bliver endnu et fantastisk år. Vi lægger os i selen for at styrke vores gode relationer til både konsulenter og kunder”.

 

Morten har 18 års erfaring indenfor især CRM, projektledelse og ledelse i flere software-virksomheder, eksempelvis Tangora Software A/S, End2End Mobile og Saxotech A/S (nu Newscycle Solutions). Har erfaring med Technical Writing, Service Level Agreements, implementeringsprojekter samt brugersupport og -træning. Morten kommer fra en stilling som afdelingsleder og senior projektleder i Telenor, og har som afdelingsleder blandt andet haft ansvar for Telenor Kundeservice procesmodel.

 

Han underviser i markedsføring på akademiuddannelserne på UCN en aften om ugen.

 

Morten kan kontaktes på 3178 0004 og Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..