dstb_konf13Årets konference 'Fra teori til praksis 2013' er for alle, der på en eller anden måde er indblandet i software-test.
Vi opfordrer til at deltage!

"Konferencen henvender sig til testere på alle niveauer, metodeansvarlige, projektledere, udviklere og andre, som arbejder med test, eller som har ansvaret for test og kvalitet i deres organisation", skriver DSTB, Danish Software Testing Board. 

 

DSTB håber at gentage den "super succes" fra 2011 og 2012: "Vi vil igen tilbyde et program med flere forskellige spor, således at vi får plads til rigtig mange spændende indlæg. Fokus vil være på hvordan vi bliver endnu bedre til test, spændende historier fra virksomheder og om hvordan vi kan få endnu mere ud af ISTQB certificering i praksis." 

 

Software-Pro deltager. Du kan møde os på vores stand og få en snak om stort og småt. Endvidere er vores nye konsulent, Ebbe Munk, en af indlægsholderne.

 

Der er allerede tilmeldt over 100 til heldagskonferencen, der afholdes torsdag 30. maj 2013 kl. 8.30-17.30 i København. Se programmet her. Vil du/I deltage, kan du få rabat (udover evt. medlemsrabat): På tilmeldingsblanketten skal du blot i feltet "Yderligere information" skrive: "KONF13-SOFTWARE-PRO". Tilbuddet gælder alle kunder, forretningsforbindelser og medarbejdere.

 

Danish Software Testing Board, DSTB, er den danske softwaretest komité, der repræsenterer Danmark i ISTQB. ISTQB (International Software Testing Qualifications Board) er en international non-profit organisation.