Årets konference 'Fra teori til praksis 2014' er for alle, der på en eller anden måde er indblandet i software-test.
Vi opfordrer til at deltage!

 

"Konferencen henvender sig til testere på alle niveauer, metodeansvarlige, projektledere, udviklere og andre, som arbejder med test, eller som har ansvaret for test og kvalitet i deres organisation. Derudover studerende som interesserer sig for softwaretest", skriver DSTB, Danish Software Testing Board. 

 

DSTB skriver: "Vi vil igen tilbyde et indholdsrigt program med flere forskellige spor og inspirerende cases fra forskellige virksomheder. Derudover vil nogle af de førende eksperter fra Danmark og udlandet fortælle om deres erfaringer, løsninger og visioner indenfor test. Du vil også have god mulighed for at netværke med de andre deltagere og besøge nogle spændende udstillere. Som noget nyt byder vi på en række præsentationer i samarbejde med innovationsnetværk for IT Infinit." 

En af talerne er Torben Hoelgaard fra Software-Pro, der vil tale om "Den røde tråd fra testdækning til releasemetrikker".

 

Software-Pro deltager. Du kan møde os på vores stand og få en snak om stort og småt.

 

Heldagskonferencen afholdes torsdag 3. juni 2014 kl 8.30-17.30 i København. Se programmet her, hvor man også kan tilmelde sig. Der er penge at spare for ledige og studerende samt ved at tilmelde sig senest 16. maj 2014. 

Vil du/I deltage, kan du få 10% rabat (udover evt. medlemsrabat): På tilmeldingsblanketten skal du blot i feltet "Yderligere information" skrive: "KONF14-SOFTWARE-PRO". Tilbuddet gælder alle kunder, forretningsforbindelser og medarbejdere.

 

Danish Software Testing Board, DSTB, er den danske softwaretest komité, der repræsenterer Danmark i ISTQB. ISTQB (International Software Testing Qualifications Board) er en international non-profit organisation.