Michael Aaen (tv) og Torben Hoelgaard

Administrerende direktør Michael Aaen fra Wirtek (tv)

og Software-Pro grundlægger Torben Hoelgaard

på Software-Pro kontoret.

 

 

Software-Pro A/S er blevet købt af det danske softwarehus Wirtek A/S. Købet giver Software-Pros kunder nye forretnings-muligheder og bringer Wirtek tættere på sine kunder på det danske marked.

 

Software-Pro har de seneste 10 år hjulpet et stort antal danske virksom­heder med test og kvalitets­sikring af deres produkter. Dette forretnings­område er også en af søjlerne i Wirteks portefølje af serviceydelser. Wirtek har et antal danske og internationale kunder, hvor kvalitetssikring af deres produkter og softwareløsninger helt eller delvist håndteres fra Wirteks to udviklings- og testcentre i Rumænien.

 

Wirtek stræber efter at forbedre kundeoplevelsen ved at skabe tætte relationer baseret på tillid og klar kommunikation i overensstemmelse med virksomhedens kerneværdier. Her i den digitale tidsalder er den fysiske nærhed værdsat mere end nogensinde. Gennem erhvervelsen af ​​Software-Pro kan Wirtek nu også bistå deres kunder på stedet og tilføje betydelig merværdi til samarbejdet.

 

"Vi ønsker at vokse sammen med vores kunder og tilpasse os deres behov, så dette opkøb er en vigtig strategisk beslutning for os. Nu har vi evnen til at arbejde endnu tættere på vores kunder ved at levere kvalitetssikring og testtjenester direkte på kundens arbejdsplads", siger Michael Aaen, Administrerende direktør for Wirtek A/S.

 

Tjenesterne fra Software-Pro er en udvidelse af Wirteks nuværende forretningsmodel og passer perfekt ind i Wirteks vækstplaner. Med dette nye stykke af puslespillet på plads har kunderne nu adgang til en skalerbar, fleksibel sourcingmodel, hvor de kan trække på stærke kompetencer både i Danmark og i Rumænien. Det faktum, at kunden ikke behøver at beskæftige sig med flere samarbejdspartnere for deres softwareudvikling eller testbehov, er en ekstra fordel ved en blandet sourcing model.

 

“Software-Pros stærke ekspertise inden for rådgivning og bistand omkring kvalitetssikring og test af vores kunders produkter har været nøglen til vores succes i de sidste 10 år. Som en del af Wirtek-koncernen ser jeg frem til at supplere vores nuværende serviceudbud med ’nearshore’ outsourcing-tjenester og dermed tilføre endnu mere værdi til vores kunderelationer”, siger Torben Hoelgaard, grundlægger af Software-Pro A/S.   

 

Som en del af overtagelsen fortsætter Software-Pro som et uafhængigt selskab under Wirtek-koncernen, og Torben Hoelgaard vil fungere som forretningsudvikler hos Software-Pro.

 

Om Wirtek

Wirtek er et konsulent- og udviklingshus med indgående kendskab til outsourcing af softwareudvikling og produkttest. Vores nearshore udviklings- og testcentre i Rumænien leverer fleksible ydelser af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores kompetencer spænder bredt fra web-baserede løsninger og portaler til indlejrede systemer og mobile løsninger. Wirtek fokuserer på at opbygge langvarige kundepartnerskaber og en win-win situation ved at skabe merværdi for vores kunder.  

 

Om Software-Pro

Software-Pro rådgiver, bemander og uddanner inden for test og kvalitetssikring. Vi er et dansk konsulenthus som hjælper kunderne med at teste og anvende resultaterne til at implementere forandringer, der fører til forbedret produktivitet, kvalitet og forudsigelighed. Vores kunder inkluderer ATP, DSB, Max Manus, Saxo Bank og en række andre store og mindre danske virksomheder.

 

 

Vil du have din softwareudvikling og -test under kontrol? - ring til os på +45 31 78 00 00