Stig Birch

 

Vi byder velkommen til vores nye kollega i salgsteamet

 

Vi er glade for at byde velkommen til vores nye danske salgskonsulent, Stig Birch, som især vil fokusere på København.

 

Som Wirteks datterselskab har vi oplevet en løbende vækst i det forløbne år. Dette har gjort det  nødvendigt at udvide vores salgskapacitet. Og vi har fundet den helt rigtige profil med mere end 30 års erfaring.

 

I 1980 begyndte Stig at arbejde som salgskonsulent for Digital Equipment Corporation (DEC), en af de mest succesfulde tech-virksomheder på det tidspunkt, og han har opbygget solide kompetencer i løbet af 15 år hos DEC.

 

DEC var uheldigvis ude af stand til at forudse hvad fremtiden skulle bringe i markedet for PC’ere, og dette var grunden til at Stig Birch tog ny udfordring, nemlig at blive administrerende direktør for CapaSystems. Han var drivkraften og katalysatoren som hjalp at opbygge og udvide dette softwarefirma fra 2 medarbejdere til 35 medarbejdere.

 

Efter flere år som Sales Executive, Product Manager og Key Account Manager har Stig besluttet sig for at være med i Software-Pro fra maj måned. Han vil bruge sine stærke faglige kompetencer som Senior Sales Executive både for Software-Pro og for Wirtek.

 

Med stor viden inden for IT og forretningsudvikling, og med en omfattende ekspertise i at skabe nye muligheder indenfor virksomhedens eksisterende rammer, er vi overbevist om at Stig vil være fortræffelig i vores virksomhed. Som han selv sagde: “Based on my various jobs and employment relationships within IT companies, I have gained solid knowledge about IT sales, business development and, last, but not least, innovation.”

 

Velkommen på holdet, Stig!