rikke simonsen 3
Rikke Simonsen har skrevet et meget rammende blogindlæg. Det handler om at vi alle er testere, men at test også er et håndværk og en kunst.

Et lille uddrag fra Rikkes indlæg:

 

- Det kræver viden og erfaring og en god portion opfindsomhed at finde de scenarier, ingen andre har tænkt på i udviklingsprocessen, at opnå mest mulig information om systemet og afdække kritiske sider med de begrænsede ressourcer, der er afsat til test. Kort sagt få mest mulig værdi for pengene. 100% testdækning er aldrig en mulighed, så det gælder om intelligent prioritering. 

 

Testere er opdagelsesrejsende, der afsøger ny viden om det ukendte, og som formår at formidle deres opdagelser, så det giver værdi.

 

Vi er alle testere, men vi er ikke alle trænede i at.....

 

 

Læs Rikkes blogindlæg i sin helhed på version2.dk - hvor du også kan følge debatten under hendes indlæg. Tak til Rikke for at vi måtte henvise til indlægget.

 

Rikke Simonsen er teknisk projektleder hos Reload! A/S. Hun har en særlig interesse i Behavior Driven Development - BDD, og er med til at drive et BDD meetup i København.

 

Rikke har også skrevet en god artikel om hendes egen opdagelsesrejse inden for agil test. Artiklen kan læses hos Women Testers.